Poşta
Înregistrare Aţi uitat parola?

BURSE PENTRU PROFESORII DIN MOLDOVA

20.09.2016
Burse pentru profesorii din Moldova
 

Centrul de Informaţii Universitare anunţă lansarea Programului de Burse de Excelență pentru Profesorii în IT. Proiectul are drept scop susţinerea tinerilor profesori de informatică ce activează în instituţiile rurale din Moldova, prin oferirea, în bază de concurs, a 25 de granturi a cîte 25 de mii de lei, inclusiv a cîte un laptop.

 

În momentul aplicării la program, candidaţii trebuie să să fie cetăţeni şi rezidenţi ai Republicii Moldova, să fie absolvenţi ai instituţiilor universitare din ţară la specialităţile Pedagogice în Informatică, să activeze în calitate de profesor de Informatică într-o instituţie de învăţămînt din satele Moldovei, inclusiv centru raional, cu excepţia municipiilor Chişinău şi Bălţi. Vîrsta limită a aplicanţilor trebuie să fie de pînă la 35 de ani inclusiv. Totodată, aceştia trebuie să demonstreze reuşită academică.

 

Termen limită de aplicare a dosarelor este 17 octombrie. Dosarele vor fi depuse la sediul Centrului de Informaţii Universitare, personal sau prin scrisoare recomandată. Dosarele incomplete sau prezentate după termenul limită nu vor fi examinate.
 

Sursa: sputnik.md

Publică un comentariu nou