BURSE POLONEZE PENTRU CETĂȚENII R. MOLDOVA

02.07.2014
 

Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone, în colaborare cu Ministerul Științei și Învățământului Superior al Republicii Polone a demarat programul de burse „Stefan Banach” destinat cetățenilor țărilor Parteneriatului Estic.

 

Pentru bursă pot aplica: absolvenții studiilor de licență, persoanele care finisează studiile universitare în anul academic 2013-2014, precum și studenții moldoveni penultimului an de masterat.

 

Programul vizează doar domeniul științelor exacte, științelor naturale (inclusiv agricultură, medicină veterinară și silvicultură), științelor tehnice și celor sociale.Cunoașterea limbii poloneze este obligatorie.

 

Persoanele interesate, pot depune dosarul la sediul Ambasadei Republicii Polone în Republica Moldova pînă la 4 iulie 2014. Datele de contact pot fi vizualizate AICI. Formularul de participare și informații suplimentare despre program, găsiți accesând: http://www.buwiwm.edu.pl/wym/kwest.pdf.

 

Pentru informații suplimentare, contactați Ministerul Educației, Direcția Relații internaționale și integrare europeană, tel.: 0 (22) 54 23 19 sau 0 (22) 23 80 61.

 

Reamintim că pentru a pleca la studii în Polonia (ședere mai mult de 90 de zile) cetățenii moldoveni urmează să aplice pentru viza de tip D. Conditiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate AICI.

 

 

Sursa: edu.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.