CALEA RAPIDĂ DE A AJUNGE ÎN CANADA

17.11.2016
Calea rapidă de a ajunge în Canada
 

Canada e în mare parte, practic, cea mai perfectă variantă pentru emigrare: calitatea înaltă a vieții, programe atît pentru investitori, cît și pentru specialiști calificați, cointeresarea autorităților locale și a businessului. Vă explicăm de ce anume acum ar trebui să ne gîndim să ne stabilim cu traiul în Canada și vă oferim topul celor 10 cele mai solicitate profesii pentru străinii-imigranți.


Țară „siropului de arțar”, a Poliției Ecvestre și a cetățenilor satisfăcuți toate acestea înseamnă - Canada. Condițiile de viață de aici sînt atît de bune, încît după anunțarea rezultatelor alegerilor prezidențiale din SUA americanii au făcut «să cedeze» site-ul canadian de imigrare, încercînd să afle cum să obțină cetățenia țării vecine.


Unicitatea Canadei constă în faptul că statul nu-și închide granițele și oferă cu gratitudine permis de ședere atît investitorilor bogați și oamenilor de afaceri, cît și specialiștilor de calificare înaltă din străinătate. Numai în anul 2017, Canada va primi 300 000 de străini și aceasta nu este limita. Reprezentanții businessului local cer Guvernului să mărească cotele de imigrare în viitorul apropiat.


Nu trebuie să priviți mutarea cu traiul în Canada prin ochelari roz, dacă nu cunoașteți limba, nu aveți abilitățile necesare sau finanțe, desigur că nu veți fi întîlniţi de fanfare, ci de Serviciul de Frontieră.
Pentru străinii care doresc să investească în economia Canadei, există mai multe programe de stat și provinciale cu cerințe clare față de potențialii investitori. Cu fonduri suficiente și urmînd toate punctele din instrucțiuni, solicitantul și membrii familiei sale obțin permisul de ședere și perspective pentru obținerea cetățeniei canadiene.


În cazul în care nu dețineți capitalul necesar, cea mai simplă opțiune ar fi să obțineți o viză de lucru. Primul pas pentru a obține un post de muncă în Canada - înregistrarea și crearea unui profil pe Express Entry - sistemul de selecție al candidaților pentru locurile de muncă.


Potențialii imigranți primesc puncte pentru competențe lingvistice, experiență de muncă, prezența sau absența unei invitații din partea angajatorului etc. Pe scurt, totul depinde de nivelul dvs. de calificare și de cît de mult este solicitată în Canada specialitatea dvs.

 

Am selectat pentru dvs. 10 cele mai solicitate profesii ale anului 2015. Anume acești specialiști, potrivit datelor Guvernului Canadei, de cele multe ori, primesc invitați să lucreze și permis de ședere în Țara „frunzei de arțar”.

 

Iată ce specialiști sînt așteptați în Canada:

 

10
Analiști financiari și de investiții

Numărul cererilor de succes pe Express Entry: 446
Proporția candidaților invitați: 2%

 

9
Auditori financiari și contabili

Numărul cererilor de succes pe Express Entry: 494
Proporția candidaților invitați: 2%


8
Designeri grafici și ilustratori

Numărul cererilor de succes pe Express Entry: 550
Proporția candidaților invitați: 2%

 

7
Supervizor în comerțul cu amănuntul

Numărul cererilor de succes pe Express Entry: 669
Proporția solicitanților invitați: 2%

 

6
Profesori și lectori universitari

Numărul cererilor de succes pe Express Entry: 745
Proporția solicitanților invitați: 3%

 

5
Programatori și dezvoltatori media interactive

Numărul cererilor de succes pe Express Entry: 935
Proporția solicitanților invitați: 3%

 

4
Dezvoltatori de software

Numărul cererilor de succes pe Express Entry: 940
Proporția solicitanților invitați: 3%

 

3
Analiști și consultanți sisteme informatice

Numărul cererilor de succes pe Express Entry: 1255
Proporția solicitanților invitați: 4%

 

2
Bucătari

Numărul cererilor de succes pe Express Entry: 2295
Proporția solicitanților invitați: 8%

 

1
Supervizor în domeniul catering-ului

Numărul cererilor de succes pe Express Entry: 2356
Ponderea solicitanților invitați: 8%
 

Sursa: zagranitsa.com

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.