CE A PROPUS PERMITEREA INTRĂRII PERSOANELOR CARE SE AFLĂ ÎN RELAȚII CU CETĂȚENI AI UE

17.08.2020

 

 

Comisia Europeană (CE) a îndemnat toate țările Uniunii Europene să anuleze restricțiile de intrare pentru locuitorii statelor, care deocamdată nu se află pe ”lista verde”, în cazul în care acești oameni se află într-o relație cu cetățeni ai UE.

 

"Recomandările Consiliului European privind restricțiile de intrare din 30 iunie sînt mereu actualizate. Reprezentanții Comisiei Europene au pledat în repetate rînduri pentru anularea lor pentru partenerii cetățenilor noștri din țările terțe. Acum lucrăm la detalii și adunăm opiniile tuturor țărilor-membre ale Uniunii Europene", a declarat pentru "Izvestia" serviciului de presă al CE, transmite iz.ru Germania și-a exprimat deja disponibilitatea de a merge în întîmpinare.

 

Potrivit șefului Ministerului de Interne al Germaniei, Horst Seehofer, din 10 august, îndrăgostiții vor putea vizita țara, dar vor trebui să adune un pachet impresionant de documente. Potrivit Euronews, în afară de Germania, de această problemă este interesată și Cehia, Danemarca, Finlanda, Olanda, Norvegia și Elveția.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.