CEHIA OFERĂ 10 BURSE GUVERNAMENTALE PENTRU MOLDOVENI

31.07.2014
Foto: wall-street.ro

Ambasada Republicii Cehe la Chişinău informează că cetățenilor Republicii Moldova pentru anul academic 2015/2016 le sînt oferite 10 burse guvernamentale dintre care 7 burse sînt oferite pentru studii în limba cehă (specialităţile recomandate fiind: agricultura, economia, specialităţile tehnice, managementul resurselor umane, ecologie şi medicină) şi 3 burse pentru studii în limba engleză (specialităţile recomandate sînt: economia, agricultura, informatica, ecologia şi energetica).

 

Pentru cei ce sînt interesaţi de bursele guvernamentale oferite de Republica Cehă pentru anul academic 2015/2016, a fost deschis accesul la înscriere în registrul on-line la adresa: http://registr.dzs.cz/registr.nsf. Registrul va fi disponibil pentru înscriere pîna la data de 30.09.2014.

 

În cazul apariţiei problemelor tehnice, solicitanţii de burse se pot adresa la administratorul registrului la adresa de email: registr@dzs.cz.

Detalii despre Programul de Burse Guvernamentale şi instrucţiunile în 5 limbi diferite poate fi accesată pe pagina web a:

-Ministerului Educaţiei, Tineretului şi Sportuluial Republicii Cehe 

-Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Cehe 

-Casei Serviciilor Externe din Praga 

 

Reamintim că pentru studiile care vor avea o durată mai mult de 90 de zile este necesar să aplicați pentru viză. Condiţiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate AICI.

 

 

 

Sursa: mzv.cz/chisinau/ro/index.html

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.