CELE MAI BINE PLĂTITE LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN MOLDOVA

17.07.2020

 

 

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 15 iulie 2020, conform declarațiilor agenților economici.


Două cele mai plătite locuri de muncă declarate la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă sînt pentru pozițiile de programatori la Pentalog Chi SRL, pentru care se oferă un salariu maxim de 30 mii lei, scrie tv8.md.


Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de administrator și manager de proiect care are în gestiune șefii de secții. Locurile vacante sînt disponibile în orașul Cahul și Rezina și se oferă 25 mii lei , respectiv 24 mii lei.
20 mii de lei se oferă pentru un administrator în raionul Edineț și pentru 2 mașiniști la excavator în orașul Chișinău.

 

18 mii lei vor fi oferiți celui mai iscusit pietrar-zidar din orașul Chișinău. La mare căutare și în această lună sînt conducătorii auto, inginerii, apicultorii, lăcătușii auto, carora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.

Salarii de 10 mii lei sînt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.

 

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sînt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici) și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesînd portalul www.angajat.md sau adresîndu-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.