CELE MAI BUNE UNIVERSITĂȚI ALE RUSIEI PENTRU STUDII

30.09.2016
Cele mai bune universități ale Rusiei pentru studii
 

Navigatorul interactiv "Cele mai bune universități ale Rusiei: Fă propria alegere!" se adresează studenților străini. Acesta le va permite cetățenilor străini din țările străine din vecinătate și celor îndepărtate să afle mai multe despre posibilitățile și beneficiile instituțiilor de învățământ din Rusia, în scopul obținerii studiilor profesionale superioare.

 

Proiectul este realizat de Navigatorul Social al Grupului Media Internațional "Rossia segodnea" și Agenția Internațională Sputnik, cu sprijinul Rossotrudnicestvo.

 

În total, versiunea finală a navigatorului include 207 universități din Federația Rusă, care instruiesc cel mai mare număr de cetățeni străini (potrivit datelor Agenției de Colaborare în Învățămînt).

 

Potențialii studenți pot afla informații cu privire la activitățile universității, orientării sale educaționale și de cercetare, participarea sa la clasamentele internaționale, taxele de școlarizare și cheltuielile aferente (cazare, masă, asigurare, literatură), prezența sau absența căminelor, cursurile de limbă rusă, programele educaționale în limba engleză, domeniile de instruire disponibile în limba rusă, formele disponibile de obținere a studiilor, numărul cetățenilor străini studenți, referitor la concurs, termenele de depunere a documentelor, infrastructura sportivă (disponibilitatea piscinei și a complexului sportiv).

Sursa: sputnik.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.