"CENTURA CAMPIONULUI" PENTRU BOXERII PROFESIONIȘTI VA FI DECORATĂ CU SIMBOLURILE DE STAT (DOC, FOTO)

22.03.2019
 

Comisia Națională de Heraldică a permis folosirea simbolurilor de stat, în special, a imaginii emblemei de stat a Republicii Moldova pe "Centura Campionului", pentru care vor lupta participanții la Campionatul Național de Box, care va avea loc pe 13 aprilie.

 

Despre aceasta a anunțat președintele Comisiei Naționale de Heraldică, consilierul președintelui țării în domeniul educației, culturii și cercetării, Corneliu Popovici. El a menționat că, în acest mod, Comisia Națională de Heraldică a satisfăcut petiția înintată de Federația de Box din Moldova.

 

Trebuie de remarcat faptul că luptele pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL vor avea loc pe 13 aprilie, în cadrul evenimentului unic pentru ţara noastră PROFESSIONAL BOXING SHOW. Acest show grandios presupune, de asemenea, lupta principală pentru centura WBA ASIA dintre Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filippine.

 

Evenimentul va fi organizat la cel mai înalt nivel, oaspeții se vor bucura de un confort maxim. Sînt prevăzute locuri exclusive în zona VIP.

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldova și Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova. Evenimentul va fi avea loc la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26). Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic este posibil prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

 

- str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

- bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

- str. Puşkin 22 (Librarius) - bd. Moscova 1/1 (Librarius)

- bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele VIP pot fi comandate sunînd la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.