CETĂȚENII REPUBLICII MOLDOVA POT APLICA PENTRU BURSA CHEVENING (MAREA BRITANIE)

27.10.2014
Foto: ntv.ru

Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din Republica Moldova anunță apelul pentru obținerea burselor de Masterat Chevening.

 

Finanțate de Ministerul britanic de Externe și administrate de Consiliul Britanic, prestigioasele burse Chevening oferă studenților străini posibilitatea să studieze în Marea Britanie. Aceste burse sînt acordate în peste 150 de țări și permit viitorilor lideri, factori de decizie și formatori de opinie să se familiarizeze cu Marea Britanie și să obțină calificări benefice țărilor lor.

 

Solicitanții ar trebui să citească ghidul on-line și să demonstreze modul în care ei îndeplinesc criteriile de selecție Chevening înainte de a depune o cerere.În cazul în care apar întrebări suplimentare cu privire la program, aplicanții sînt încurajați să utilizeze funcția „Contact Us” de pe site-ul www.chevening.org.

 

Aplicațiile pentru Bursa Chevening se vor completa online pe adresa www.chevening.org. Deadline-ul pentru primirea aplicațiilor este 15 noiembrie 2014, pîna la orele 23.59 GTM.

 

Сondițiile de eliberare a vizelor pot fi vizualizate AICI.

 

 

Sursa: edu.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.