CHINA VA FI MAI ACCESIBILĂ

06.01.2017
China va fi mai accesibilă
 

Deținătorii de pașapoarte rusești vor putea călători în China fără vize. 30 de zile fără viză vor putea petrece în China turiștii organizați din Rusia.

 

Călătoriile în grup pentru turiștii ruși în China vor fi și mai comode, a declarat în cadrul ședinței pentru dezvoltarea turismului în regiunea Amur șeful Agenției „Rosturizm”, Oleg Safonov.

 

Este vorba despre o înțelegere reciprocă dintre Rusia și China de a opera modificări la legislația privind călătoriile reciproce ale cetățenilor. Astfel, grupul va fi format din 3 persoane, și nu din 5. Termenul de ședere a cetățenilor ruși în China va fi majorat de la 14 la 30 de zile. Reguli similare vor fi valabile pentru turiștii din China care vizitează Rusia în cadrul grupurilor organizate.

 

Potrivit datelor Asociației de Turism „Lumea fără frontiere”, în perioada ianuarie-septembrie 2016 Rusia a fost vizitată de peste 670 de turiști fără vize din China, ceea ce este cu 40 la sută mai mult decît în perioada similară a anului trecut și cu 18 la sută mai mult decît în anul 2015, în ansamblu.

 

Condițiile de călătorie pentru deținătorii de pașapoarte moldovenești pot fi găsite aici.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.