CHIRTOCA: VREAU SĂ FAC ÎN AȘA FEL, CA NIVELUL DE FERICIRE ÎN CHIȘINĂU SĂ FIE CEL MAI ÎNALT DIN LUME

29.04.2015
Chirtoca: Vreau să fac în așa fel, ca nivelul de fericire în Chișinău să fie cel mai înalt din lume
Foto: noi.md

Președintele holdingului DAAC Hermes, Vasile Chirtoca, și-a depus astăzi dosarul la organul electoral de circumscripție, în vederea participării la alegerile locale. Omul de afaceri a declarat că este pregătit să preia conducerea Primăriei și și-a exprimat convingerea că va ajunge în turul II, notează NOI.md.

 

„Consider că conducătorul orașului trebuie să fie un bun gospodar și, în același timp, un politician iscusit, pentru a întreține relații bune cu puterea centrală. Îmi doresc cu adevărat să cîștig competiția electorală și să-mi ajut orașul, deoarece cunosc bine acest oraș, știu cine l-a proiectat și cu ce probleme se confruntă. Vreau să fac în așa fel, ca nivelul de fericire în Chișinău să fie cel mai înalt din lume, iar tineretul să fie mîndru de orașul lor natal”, a precizat Chirtoca.

 

Omul de afaceri a declarat că în activitatea sa va miza pe o bună conlucrare cu guvernarea, în vederea soluționării problemelor capitalei.

 

Precizăm că astăzi a fost dat startul înregistrării candidaților la funcția de primar al capitalei, precum și pentru funcțiile de consilieri municipali. Pînă la această oră, dosarele au fost depuse de PL, PSRM, PNL, „Partidul Nostru” și PCRM.

 

 

Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.