COMPANIA DAAC HERMES A DESCHIS LA CHIȘINĂU UN CENTRU DE DESERVIRE AUTO MULTIBRAND MODERNIZAT ©

30.12.2023

 

 

Compania DAAC Hermes a deschis la Chișinău un Centru modernizat de deservire auto multibrand - pe strada Burebista, 106.

Prim-vicepreședintele companiei DAAC Hermes, Igor Scerbinschi, a declarat că acest centru funcționa și anterior, doar că, compania își îmbunătățește în permanență calitatea serviciilor.

Centrul de deservire auto reînnoit de pe strada Burebista este orientat spre deservirea clienților DAAC Hermes care locuiesc în sectorul Botanica al capitalei, precum și a tuturor celora cărora le este mai convenabil să fie deserviți acolo.

 

"Este un centru foarte confortabil, unde clientul aduce mașina la reparație și, între timp, se poate relaxa, bea cafea, apă, se poate uita la accesoriile disponibile. Adică, este același nivel de deservire pe care clienții îl au la toate centrele de deservire DAAC Hermes din oraș", a subliniat Igor Scerbinschi.

El și-a exprimat speranța că Centrul de deservire auto Multibrand modernizat de pe strada Burebista va fi foarte popular, deoarece din cauza faptului că în oraș sînt multe ambuteiaje, uneori clienților din sectoarele apropiate, în primul rînd de la Botanica, le este complicat să ajungă la alte centre de deservire tehnică ale companiei. Odată cu deschiderea acestui centru, ei vor simți un confort suplimentar și o mare comoditate.

"La prima etapă vom deservi clienții mărcilor Dacia și Renault, iar ulterior vom extinde gama. Va fi marca Skoda, marca Ford și altele. Cu alte cuvinte, clienții tuturor mărcilor pe care le comercializăm astăzi și le vom comercializa în viitor vor putea fi deserviți la centrul de deservire auto DAAC Hermes e pe strada Burebista nr. 106", a declarat prim-vicepreședintele DAAC Hermes.

La rîndul său, managerul Centrului de deservire auto de pe strada Burebista 106, Stepan Velcev, a menționat că principala misiune a DAAC Hermes este de a oferi clientului o deservire de calitate, de a crea condiții confortabile pentru acesta. Iar a doua parte obligatorie este de a dota centrele de deservire cu cele mai moderne echipamente și softuri.

"Lumea merge atît de departe, încît astăzi, dacă nu ai echipament, nu poți oferi servicii de calitate, nu poți găsi schema electrică necesară. Fără asta, centru de deservire nu există. De aceea, încercăm să promovăm două componente: un client mulțumit și o deservire de calitate", a subliniat el.

Compania DAAC Hermes SA se ocupă cu comercializarea automobilelor și este dealer oficial al unor mărci auto renumite precum: Land rover, Jaguar, Volvo, Skoda, Ford, Mazda, Renault, Dacia, Dacia, Nissan, Suzuki, Geely.

Compania oferă o gamă completă de servicii de calitate în domeniul vînzării și întreținerii automobilelor: achiziționarea în leasing sau în rate, eservirea în perioada de garanție și post-garanție, schimbul automobilului conform serviciului Trade-In etc.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.