COMPANIA ROMÂNEASCĂ BLUE AIR INTENŢIONEAZĂ SĂ EFECTUEZE ÎN MOLDOVA CURSE AERIENE LOW COST

30.04.2012
Foto: bgreecetoday.ru

Compania aeriană privată low-cost din România „Blue Air” intenţionează să se lanseze pe piaţa aeriană a Moldovei şi să efectueze curse aeriene la preţ redus. O declaraţie în acest sens a făcut Directorul general al companiei „Blue Air” Sherif Ussama, în cadrul unei întrevederi cu ministrul transporturilor şi infrastructurii drumurilor RM, Anatol Şalaru, unde s-au analizat posibilităţile de operare a curselor aeriene low cost prin Aeroportul Internaţional Chişinău şi Aeroportul din Bălţi.

 

La rîndul său, Anatol Şalaru a remarcat deschiderea şi disponibilitatea autorităţilor moldoveneşti de a acorda asistenţă companiilor low cost, care doresc să intre pe piaţa Moldovei cu scopul de a le oferi tuturor cetăţenilor Republicii posibilitatea de a călători pe calea aerului la preţuri accesibile.

 

Ministrul a menționat că, în condiţiile în care Aeroportul Internaţional Chişinău nu se află în gestiunea instituţiei conduse de acesta, o altă variantă ar putea fi aeroportul din Bălţi, unde, în rezultatul încheierii unui parteneriat public-privat, ar fi iniţiat procesul de modernizare a infrastructurii aeroportului, ar fi asigurată funcţionalitatea acestuia, instalat un nou sistem de iluminare etc.


Sursa: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.