CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI LA BĂLȚI ȘI-A ÎNCHIS UȘILE

29.09.2021

 

 

Consulatul General al României la Bălți anunță că își suspendă activitatea, după ce au fost înregistrate cazuri de Covid printre angajați.


Anunțul a fost făcut ieri de către reprezentanții Consulatului. În context, aceștia au menționat că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

 

„Avînd în vedere faptul că, la nivelul oficiului nostru consular, există cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, activitatea de lucru cu publicul a fost suspendată începînd cu data de 27 septembrie 2021. Vă asigurăm pe această cale că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară. Măsura suspendării activității cu publicul este luată pentru a preveni o posibilă răspîndire a virusului în rîndul solicitanților de servicii consulare și al personalului”, se arată în notă.

La fel, aceștia au menționat că este în desfășurare o anchetă epidemiologică a Centrului de Sănătate Publică Bălți și că va ține la curent, prin intermediul site-ului oficiului consular și al paginii de Facebook, despre măsurile luate și despre data la care îți vor relua activitatea cu publicul.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.