COSTURI NOI PENTRU VIZE ÎN SUA

18.09.2014
Foto: ntv.ru

La 12 septembrie s-a schimbat valoarea taxelor pentru vizele de imigraţie şi unele categorii de vize în Statele Unite ale Americii. Toţi solicitanţii trebuie să plătească taxa de viză în valoarea curentă la data plăţii.

 

Pentru cei care au reuşit să achite taxele pentru vize temporare înainte de intrarea în vigoare a noilor norme la un preţ mai mic, acesta va fi valabil timp de 90 de zile de la data de 12 septmebrie 2014. Taxa consulară pentru vize temporare va fi luată în conformitate cu următoarele reguli:

 

   -  în cazul în care taxa de viză a fost plătită înainte de 12 septembrie, iar interviul va avea loc pînă la 11 decembrie 2014 inclusiv, diferenţa dintre taxa nouă şi cea veche nu trebuie plătită; 

   -  în cazul în care taxa de viză a fost plătită înainte de 12 septembrie, iar interviul va avea loc după 12 decembrie 2014, este necesar de achitat diferenţa dintre taxa veche şi cea nouă. Excepţii, în acest caz, nu sînt prevăzute.  

 

Valoarea taxelor depinde de categoria vizei. Mai multe informaţii în acest sens pot fi găsite pe site-ul Biroului de afaceri consulare al Departamentului de Stat al SUA.

       Sursa:travel.state.gov

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.