CREAZĂ ȘI PLANIFICĂ-ȚI UN "TRASEU PENTRU WEEKEND "(VIDEO) ©

30.04.2021

 

 

În Moldova a fost lansat un nou proiect interesant "Traseu pentru Weekend", în care vor fi prezentate locuri interesante de vizitat în weekend.


Proiectul a fost lansat de către directorul companiei "ArtMarket", Andrei Elistratov, în cooperare cu Feodor Evstigneev și SidDrone Movies & more, cu susținerea DAAC Hermes și Land Rover Moldova.

 

Scopul proiectului "Traseu pentru Weekend" este de a aduna cît mai multe locuri interesante din Moldova care pot fi vizitate în weekend, de a crea opțiuni pentru acele trasee pe care cetățenii vor dori să le exploreze personal.

 

Premiera proiectului a avut loc astăzi. În cadrul primei ediții a proiectului cu un format narativ ușor, spectatorii pot afla despre traseul cu o lungime de 35 km care începe în satul Căzănești și se termină în localitatea Gîndești.

 

Participanții la proiect au ales drept primul punct centrala hidroelectrică de pe rîul Răut. În continuare ei au vizitat palatul-conac a lui Uvaliev, moara de apă abandonată din apropierea satului Prodăneștii Vechi, au admirat ruinele podului de piatră foarte vechi peste rîu, au vizitat satele unice din Căprești, Rogojeni și Gîndești și au apreciat atracțiile sale, precum și au testat capacitățile autoturismului lor sigur și confortabil.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.