CUM POATE AJUNGE MOLDOVEANUL ÎN TAIWAN

14.04.2017
Cum poate ajunge moldoveanul în Taiwan
 

Deoarece Republica Moldova nu a recunoscut Taiwan-ul regimul călătoriilor pentru cetățenii ambelor țări este foarte diferit.

 

Pentru a pleca în Taiwan cetățenii Republicii Moldova trebuie să obțină viza taiwaneză. Cel mai real e să facă acest lucru la Moscova, la Biroul Reprezentativ al Comisiei coordonatoare pentru cooperare economică şi culturală Taipei-Moscova (Rusia, de asemenea nu recunoaște Taiwanul și nu are acolo ambasadă). Este important să telefonați înainte de călătorie la acest Birou.

 

Teoretic, documentele pot fi depuse la cea mai apropiată ambasadă a Taiwanului din Europa. Este important să alegeți țara și să telefonați, prealabil, la Ambasadă. În Ucraina și România Consulat al Taiwanului nu există. Vă recomandăm să solicitați viza la Moscova.

 

Pentru taiwanezi este mai complicat să vină în Moldova. Viza Republicii Moldova în pașaportul taiwanez nu poate fi aplicată. În orice alt pașaport DA (a oricărui stat recunoscut). De obicei, taiwanezii își pot perfecta și prezenta pașaportul chinezesc.


Toate condițiile de eliberare a vizelor pot fi gasite AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.