CUM SĂ EVIȚI RÎNDURILE ȘI ÎMBULZEALA DUPĂ PAȘAPORT BIOMETRIC

30.07.2015
Foto: registru.md

Portalul VIZA.md reamintește că începînd cu 1 octombrie  2013,  ÎS „CRIS „Registru” a lansat serviciul de programare pentru serviciile ce ţin de eliberarea actelor de identitate (pașaport biomteric, buletin de identitate, etc) evidenţa populaţiei, înmatricularea şi identificarea vehiculelor, precum şi documentarea conducătorilor auto.

 

Programarea permite planificarea prealabilă a vizitării oficiului teritorial al întreprinderii şi reducerea timpului de aşteptare, sporind calitatea şi asigura rea transparenţei serviciilor oferite.

 

Pentru a solicita serviciul de programare la subdiviziunea teritorială cu vizitarea ulterioară a oficiului, solicitantul apelează numărul unic 14909 sau culege numărul de telefon direct al subdiviziunii solicitate. Serviciul este prestat contra plată. Achitarea se va efectua la momentul vizitării oficiului conform datei programării, iar tariful serviciului constituie de 20 lei.

 

La solicitarea serviciului de programare, apelantul se va prezenta (numele, prenumele) şi va comunica serviciul solicitat, subdiviziunea pentru care optează, precum şi data şi ora convenabilă pentru vizitare. Lista programărilor pentru ziua curentă va fi afișată în incinta oficiului respectiv pe panoul informativ. Termenul pentru programare este de minim o zi lucrătoare şi maxim de 30 de zile calendaristice din data solicitării acesteia.

 

Recepţionarea apelurilor telefonice la numărul 14 909 ‒ de luni pînă vineri, între orele 8.00 -17.00, iar la subdiviziunile teritoriale conform programului de lucru al acestora.

 

Prestarea serviciilor după principiul primului venit (rînd viu) rămîne în continuare a fi valabilă pentru publicul interesat.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.