DESIGNERUL MOLDOVEAN NATALI RUSU, PE PRIMUL LOC ÎN CADRUL UNUI CONCURS INTERNAȚIONAL

07.08.2012
Foto: moldova.org

Designerul moldovean Natali Rusu a participat la concursul internațional organizat de site-ul talenthouse.com, care este în căutarea tinerelor talente. Timp de o săptămână utilizatorii internetului au avut posibilitatea să o voteze, iar acum, conform numărului de voturi, Natali ocupă prima poziție.


La concurs, Natali a participat cu o rochie de mireasă în stil ” Hipster”, creată pentru colecția "Le Passager de la Pluie", împreună cu Irina Sandalovic.


Astfel, obținând locul I, Natali Rusu va avea posibilitatea să colaboreze cu un show-room internațional, făcându-și publice creațiile prin intermediul revistelor de modă.


În termen de 10 zile, o comisie special creată pentru acest concurs va analiza creațiile tuturor participanților pentru a stabili dacă aceștia sunt capabili de a dezvolta un brand nou.


Natali spune că sensul vieții ei este de a crea haine cât mai confortabile, iar aceasta o dovedește faptul că în fiecare zi atelierul ei este plin cu oameni care vin să-i ceară sfatul în materie de fashion.


Cu referire la concurs, Natali a afirmat că locul I îi aduce nu doar un premiu destul de important pentru ea, dar și multă satisfacție și mulțumire pentru că a fost înțeleasă și peste hotarele țării noastre.


Premiul îl va împărți cu cea alături de care a lucrat la colecția "Le Passager de la Pluie" și care în tot acest timp i-a fost alături - Irina Sandalovic.


Sursa: moldova.org
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.