DIASPORA: DEMULT NU AM MAI VĂZUT CHIȘINĂUL ATÎT DE CURAT

15.04.2020

 

Диаспора: Мы давно не видели Кишинев таким чистым

 

Reprezentanții diasporei care s-au întors în Moldova, atît din est, cît și din vest, au observat curățenia și ordinea din capitala republicii și spun că de foarte mult timp nu au văzut Chișinăul atît de curat și bine îngrijit.

 

Declarația a fost făcută de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, vorbind la postul de televiziune NTV Moldova, care a menționat că despre acest lucru spun și-i scriu oameni din diasporă, fiind plăcut uimiți și zicînd că demult nu-și amintesc ca orașul să fie atît de curat.

 

Edilul capitalei a mulțumit tuturor serviciilor orașului și angajaților acestora, datorită muncii cărora are loc și se menține ordinea în capitală, se spală drumurile magistrale, se dezinfectează străzile, la fel ca curțile, scuarurile, parcurile și alte locuri publice. Oamenii se trezesc devreme și lucrează pînă tîrziu.

 

Ion Ceban a mai subliniat că, în condițiile pandemiei de coronavirus, orașul a trecut rapid la regimul online de gestionare și practic toate serviciile și instituțiile subordonate sînt conectate la acesta, instituțiile de învățămînt, de sănătate, au loc negocieri și discuții zilnice privind cele mai importante probleme, sînt prezentate rapoarte privind situația din oraș.

 

Primarul general al Chișinăului a mulțumit armatei de angajați ai tuturor serviciilor municipale, datorită cărora orașul rămîne curat, se efectuează dezinfectarea, iar capitala chiar și în situația actuală dificilă corespunde normelor și standardelor necesare.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.