DIASPORA DIN ITALIA INVITĂ LA O "CLACĂ" ÎN FOLOSUL COPIILOR DIN PUHOI

26.11.2015
 

Președintele Asociației «Assomoldave» din or. Roma, Tatiana Nogailîc, prin intermediul rețelelor de socializare, îi invită pe migranții moldoveni la o "Clacă" în folosul copiilor din satul Puhoi, raionul Ialoveni.

 

„Dragi conaționali, pe cei pe care cîndva (zi de zi) v-am ajutat cu un sfat, un post de muncă, o bursă de studii, o informație, v-am susținut, ascultat, îndrumat și cei care aveți dorința de a oferi timpul unei acțiuni de caritate, vă invit la o "Clacă" , (munca prestată benevol în folosul cuiva, în cazul nostru – în folosul copiilor din Puhoi).

 

Nu avem de dezghiocat păpușoi sau de «călcat lut și făcut chirpici» și nici de «pus lutul în pod». Vom alege împreună în jur de 450 de jucării pentru a le trimite copiilor din Puhoi. Primarul satului, Petru Frunze, a scris că, din lipsă de fonduri, în acest an copiii riscă să nu primească cadouri de Anul Nou. Dacă aveți poftă și vreme să mai schimbăm doua vorbe de clacă, vă rog să-mi scrieți în privat și ne vedem VINERI, pe 27 noiembrie, la ora 15.00, pe adresa Asociației SALVAMAMME, Via Ramazzini, 15. După această clacă, îi invit pe doritori la o Sărbătoare Multiculturală, la ora 17.30 în zona Torpiniatara. Noi oferim timpul, benzina și ne implicăm sa găsim bani pentru a trimite aceste donații. SĂ FIM MAI BUNI, OAMENI BUNI!”, îndeamnă Tatiana Nogailîc.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.