DIRECTOR AL UNEI AGENȚII DE TURISM: "ÎN ACEST SEZON SÎNT ACCESIBILE MAI MULTE DESTINAȚII ȘI ACEST LUCRU ESTE ÎMBUCURĂTOR”

02.06.2021

 

 

Iată că a sosit și vara, sezonul tradițional al concediilor. Și deoarece anul trecut din cauza pandemiei practic nu am putut călători, acum, fiindu-ne dor de călătorii, acordăm o atenție deosebită posibilelor destinații.


Cum să plecăm peste hotare fără probleme, site-ul Noi.md a întrebat-o pe directoarea agenției de turism "TREZA TUR", Anna Zavalistaia.

 

După o pauză de un an și jumătate, agențiile de turism din Moldova revin treptat la ritmul obișnuit de lucru. Cu ce dificultăți se confruntă ele?

 

Pauza nu a fost atît de lungă. Am lucrat atît în vara anului 2020, cît și în sezonul toamnă-iarnă 2020-2021. Singura dificultate a fost că erau deschise puține destinații pentru călătorii, iar regulile de intrare într-o anumită țară mereu se schimbau. Dar pentru turiștii noștri au fost deschise Bulgaria, Ucraina, Republica Dominicană, Maldive, Turcia, Egipt, Emiratele Arabe Unite, intrarea în toate țările era posibilă în prezența unui test negativ la covid.

Continuare: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.