DOREȘTI SĂ OBȚII UN SEJUR ÎN GERMANIA PENTRU A-ŢI ÎMBUNĂTĂȚI CUNOȘTINȚELE DE GERMANĂ? PARTICIPĂ LA CONCURSUL LITERAR ANUNȚAT DE AMBASADĂ

24.01.2014
Foto: z-city.com.ua

Eşti elev(ă) sau student(ă) în Republica Moldova şi scrii cu plăcere în limba germană? Atunci concursul literar al Ambasadei Germane Chişinău ,,Urme germane în Republica Moldova” ar putea fi potrivit pentru tine! Acum trebuie doar sa pui mîna pe condei şi să scrii o compunere la tema „Urme germane în Republica Moldova”.

 

Multe premii atractive fac cu ochiul cîştigătorilor, printre altele, sejururi în Germania în scopul îmbunătăţirii cunoştinţelor de limbă germană.

 

Persoanele interesate urmează să trimită textul său în limba germană care să nu depăşească limita de 550 de cuvinte pîna la 28 februarie 2014 la următoarea adresă: Ambasada Germană, Secţia Cultură, Concursul literar, str. Maria Cibotari 35, 2012 Chişinău.

 

De asemenea, doritorii de a participa la concurs urmează să indice obligatoriu următoarele date personale: prenumele şi numele, adresa, denumirea şcolii/universităţii, vîrsta, clasa.

Informații suplimentare pot fi obținute de la persoana de contact din cadrul şcolii  participantului sau contactînd Ambasada Germaniei la următorul numărul de telefon: (22)20-06-00.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.