DUBAIUL A MAJORAT PREȚURILE PENTRU VIZELE TURISTICE

15.01.2015
Foto: ntv.ru

Serviciul Migrație EAU a majorat preţul vizelor turistice de 30 de zile și a suspendat temporar eliberarea vizelor pentru 90 de zile.

 

Vizele turistice, eliberate în Dubai au devenit mai scumpe. Despre acest lucru comunică sursele mass-media locale, citatînd tour-operatorii, care se ocupă de perfectarea documentelor pentru călătorie pentru oaspeţii străini ai EAU. Companiile de turism, la rîndul lor, fac trimitere la decizia Direcției Generale pentru Rezidență și Afaceri Externe din Dubai (General Directorate of Residency and Foreigners Affairs, GDRFA) referitor la creșterea taxelor pentru perfectarea vizelor pentru 30 de zile de la 210 la 250 de dirhami, începînd cu1 ianuarie 2015. În plus, oficialii au anulat posibilitatea de a extinde termenul de şedere pentru această categorie de vize.

 

GDRFA nu a făcut încă declarațiile oficiale la acest subiect. O altă inovație ‒ Serviciul de Migrație Dubai a suspendat temporar acceptarea cererilor pentru viza de turist de 90 de zile. În prezent, centrele de viză acceptă doar actele pentru viza de 30 de zile, 14 zile și pentru cea de 96 ore.

 

Sursa:dubaivisa.net

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.