DUZINA DE PLAJE UNDE VĂ PUTEȚI ODIHNI CU ANIMALELE DE COMPANIE

10.07.2013
Foto: thinkingspace.com

În Spania, numărul plajelor, pe care este admisă prezenţa cîinilor este limitat. Cu toate acestea, primăriile unor orașe deschid treptat litoralul pentru vizitele cu animalele de companie. Recent a fost realizat un top al celor mai bune plaje pentru plimbările cu animalele de companie.

 

Puntadel Rio (Campello). Pe această plajă din 2013 este permisă odihna cu animalele de companie pe tot parcursul anului, inclusiv vara. Făşia coastei nisipoase a litoralului se află la capătul litoralului marin, la izvoarele rîului Seco.

 

Golful Aiguaoliva (Vinaròs). Aşezarea Vinaròs (provincia Castellón), este renumită ca fiind unul dintre golfurile locale, care a fost adaptat pentru ca cîinii să poată face baie în mare.

 

Plaja Bon Caponet (L'Amellia de Mar). Primarul acestui municipiu de Tarragona a echipat un mic golf cu plaje cu pietriş pentru vizitele cu cîini pe tot parcursul anului, în orice moment al zilei.

 

Palma (Mallorca). În vara anului 2013 Primăria capitalei insulelor Baleare a deschis mai multe segmente de coastă pentru vizitatorii cu cîini. Puteţi face o plimbare sau o baie împreună cu animalele de companie pe cîteva porţiuni de mal ‒ între Peñón și golfurile Gamba și Prudent, în Es-Carnahe şi Clot d'en Bernadette.

 

Plaja Berria (Santonja). Oficial accesul pe această plajă în sezonul estival cu cîinii este permis în afara orelor de scăldat (de la 10:00 pînă la 20:00), însă de obicei atitudinea faţă de animalele de companie este aici mai mult decît loială, în cazul în care nu deranjează pe cei veniţi să se odihnească și se comportă bine.

 

Binigausși golful Fustam (Menorca). Aceste două segmente au fost primele de pe coasta din Menorca, unde a fost permisă vizita și admise băile cu cîinii. Animalele de companie se pot afla pe Binigause de la 19:00 pînă la 09:00 a zilei următoare, iar în Golful Fust constrîngerile temporare lipsesc.

 

L'Auir (Gandia). Primăria Gandiei a deschis sezonul pentru vizitarea plajei cu animalele de companie în perioada iunie-08 septembrie, anul curent. Zona Playa Canunde vă puteți relaxa cu animale de companie, este situată în partea de nord a L'Auira, în apropiere de rîul Vaca.

 

Plajele Silencio şi Oleiros (Cudillero). La cîțiva kilometri de municipiul Cudillero în Asturias se află două plaje, la care se poate ajunge numai pe jos printr-o localitate muntoasă. Oficial, prezența cîinilor aici nu este permisă, însă faptul că aceste plaje sînt situate departe face acest lucru posibil.

 

Los Castillejos (Barbate). Aceasta plajă este una dintre cele mai vizitate, alături de Pirate, Marisus și Faro de Trafalgar. Prezența cîinilor este permisă aici în mod oficial.

 

Plaja Bokabarranko (Las Palmas de Gran Canaria). Gran Canaria ‒ una dintre primele insule ale arhipelagului, unde a fost creată o zonă specială pentru cîini. Aceasta este situată în municipiul Hinamar și ocupă 6.000 de metri pătrați din plaja Bocabarranco.

 

Plaja La Salle (Casares). Această plajă cu nisip din provincia Malaga din anul 2012 poate fi vizitată împreună cu cîinii. Primăria oraşului a echipat o suprafaţă de 4.100 de metri pătrați, la care se poate ajunge de pe prospectul Perla de la Bahia.

 

Plaja Rubina (Castellón de Empuries). Cunoscută în popor sub numele de Playa Salvaje sau "plaja sălbatică", această porțiune de coastă este situată în Parcul Natural Aiguamols de l'Empordà. Pentru înotatul cu cîinii aici este prevăzut un teritoriu cu lungimea de 200 de metri.

 

Sursa: noticia.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.