E-POD PESTE NISTRU. PORTALUL VIZA.MD EXTINDE REȚEAUA INFORMAȚIONALĂ

23.05.2013
Foto: on-the-screen.ru

Utilizatorilor portalului Viza.md li se propune un nou e-pod informațional.


În premieră, Viza.md lansează un compartiment informațional dedicat în exclusivitate subiectelor de interes cu relevanță consulară pentu cetățenii de pe malul stîng al Nistrului. Persoanele interesate pot formula întrebări și comentarii, precum și să obțină răspunsuri video prin intermediul portalului Viza.md.


Considerăm că e-podul creat oferă posibilitatea cetățenilor de a fi informați exact despre serviciile cu relevanță consulară de care pot beneficia cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului ceea ce generează o doză de încredere și siguranță utilizatorilor, precum și posibilitatea de a fi mai bine protejați prin intermediul oportunităților informaționale pe care le oferă compartimentele portalului nostru.

 

Linkuri:
1. Particularitățile recunoașterii stagiului de muncă din stîngă Nistrului
2. Permisul de conducere eliberat în stînga Nistrului poate fi schimbat în unul moldovenesc?
3. Automobilul devamat și înregistrat în regiunea stîngă a nistrului poate fi ulterior înregistrat cu numere de înmatriculare moldovenești la Î.S. CRIS „REGISTRU”?
4. Problematica transcrierii (schimbării) unui act de stare civilă eliberat în Transnistria.
5. Există un telefon de contact sau vreo adresă electronică, unde pot fi adresate întrebările referitoare la cazurile de documentare cu acte de identitate a cetățenilor din regiunea stîngă a Nistrului?
6. Particularitățile documentării cu acte de identitatе moldovenești a cetățenilor din regiunea stîngă a Nistrului.
7. Erori comise de către cetățenii din regiunea stîngă a Nistrului în procesul de documentare cu acte de identitate
8. Există o linie fierbinte sau centru de apel, unde pot fi adresate întrebări cu relevanță pentru domeniul stării civile?
9. Unde se prevede eliberarea plăcuţelor de înmatriculare seria „ab", ce vor fi utilizate de autovehiculele din regiunea transnistreană, care efectuează operaţiuni de transport internaţional de mărfuri şi pasageri?

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.