ELVEȚIA: ENGELBERG – DOAMNELOR AICI LE ESTE LOCUL!

16.01.2013
Foto: switzerland-trips.com

"Fetele pur și simplu vor să se distreze" – cu acest moto, la stațiunea elvețiană Engelberg, în perioada 19-27 ianuarie 2013, va avea loc Săptămîna Doamnelor (Ladies Week).

 

Toți călătorii de sex feminin, care vor petrece la stațiune cel puțin 4 nopți, vor primi un permis de schi gratuit. În plus, se preconizează desfășurarea unui program extins de divertisment: competiții de schi, concursuri, petreceri și multe altele. La dorință, doamnele își pot lua și însoțitori.

 

Engelberg este una dintre cele mai vechi stațiuni de schi din țară. Frumoasa regiune este situată în centrul Elveției, în apropiere de Zurich. Engelberg este ideal pentru snowboarderi și schiori: atît pentru începători, cît și pentru cei avansați. Stațiunea, de asemenea, dispune de condiții excelente pentru schi off-piste.

 

Mai ieftin și mai convenabil este cazarea în apartamente – stațiunea dispune de o mare selecție de opțiuni de cazare pentru fiecare gust. Închirierea apartamentelor pentru patru persoane pentru o săptămînă, în ianuarie, costă minim 22 de mii de ruble.

 

Sursa: turizm.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.