ELVEȚIA: VILLARS AȘTEAPTĂ SCHIORII ȘI GURMANZII

01.11.2012
Foto: descopera.ro

Stațiunea de schi din Villars, situată în regiunea lacului Geneva, este considerată ca fiind una dintre cele mai interesante pentru gurmanzi și iubitorii de vinuri bune. În acest sezon, la Villars se vor deschide mai multe restaurante noi.

 

Delicatese alese din Japonia vor fi preparate direct pe mesele calde în noul restaurant Teppanyaki la restaurantul Ecureuil.

 

Mîncăruri proaspete, preparate cu imaginație, așteaptă oaspeții la Cookie Deli – noul restaurant și magazin în centrul orașului Villars.

 

La Gryon, către începutul sezonului se va deschide noua cafenea Café Pomme, care propune micul dejun, Kishi de casă, o selecție de specialități și bere în vrac de sorturi diferite.

 

Pentru a gusta cel mai bun sos tartar din stațiune merită să mergeți la restaurantul L`Alchimiste. Din 21 decembrie pînă la 6 ianuarie, pe piața centrală din Villar va fi deschis iarmarocul de Crăciun, unde, în sezonul de Anul Nou, va răsuna muzică live, iar vizitatorii vor putea degusta specialități din regiune, lichioruri locale, brînzeturi, mezeluri, dulciuri de casă și clătite, stridii proaspete și șampanie (12 CHF pentru 6 stridii și o sticlă de șampanie sau vin alb).
 

 

Sursa: superski.ru
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.