FORUMUL DE AFACERI AL DIASPOREI

06.10.2014
Foto: gov.md

Pe 6-7 octombrie 2014, Biroul pentru relații cu diaspora (BRD) organizează, în premieră, Forumul de Afaceri al Diasporei/Diaspora Business Forum, în colaborare cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei și echipa de atragere a investițiilor a prim-ministrului Republicii Moldova.

 

La eveniment sînt așteptați să participe, la invitația prim-ministrului Iurie Leancă, 90 de oameni de afaceri de succes și manageri de nivel înalt, originari din Republica Moldova, din cadrul companiilor internaționale din 17 țări.

 

 

Personalitățile din domeniul afacerilor care au confirmat prezența la forum sunt din România, Federația Rusă, Ucraina, Marea Britanie, Italia, Canada, Statele Unite ale Americii, Grecia, Polonia, Olanda, Austria, Estonia, Franța, Azerbaidjan, Irlanda, Germania și Spania. La eveniment vor participa, de asemenea, autorități publice centrale și reprezentanți ai mediului privat din Republica Moldova.

 

 

Forumul de Afaceri al Diasporei are ca scop crearea unei platforme de comunicare și de conlucrare în domeniul afacerilor între businessmenii moldoveni de peste hotare, dar și de prezentare a oportunităților de investiții în Republica Moldova.

 

 

Sursa: gov.md

 

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.