A FOST DAT STARTUL PENTRU DESFĂŞURAREA LOTERIEI VIZELOR DE IMIGRARE AMERICANE

01.10.2014
Foto: hirschlaw1.com

De pe 1 octombrie începe Diversity Visa Program 2016 ‒ loteria vizelor de imigrare americane. În joc sînt puse 50.000 de "bilete de intrare" în Statele Unite ale Americii.

 

Înconformitate cu Legea cu privire la Imigrare și Cetățenie, Departamentul de Stat al SUA, a alocat pentru anul fiscal 2016 ‒ 50.000 de vize de imigrare.

 

Vă puteți încerca norocul de pe 1 octombrie pînă pe 3 noiembrie 2014.

 

Cotade 50.000 de vize de imigrare este distribuită în șase regiuni geografice. Potrivit condiţiilor programului,cel mai mare număr de vize este acordat regiunilor care furnizează în Statele Unite ale Americii cantitatea cea mai mică de imigranți. Țărilor care au trimis în Statele Unite ale Americii mai mult de 50 de mii de imigranți în ultimii cinci ani, nu li se mai oferă vize. Spre exemplu, la loteria din acest an nu vor mai participa cetățenii din:Brazilia, Canada, China, India, Mexic, Peru, Pakistan, Marea Britanie și o serie de alte țări.

 

Cererile de participare la loterie trebuie să fie prezentate în format electronic pe site-ul Secţiei consulare a Departamentului de Stat al SUA.

 

Sursa: travel.state.gov

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.