(FOTO) ȘEFUL DIASPOREI MOLDOVENEȘTI A DEMISIONAT

06.03.2015
Șeful diasporei moldovenești a demisionat
 

Victor Lutenco, a demisionat ieri din funcţia de şef al Biroului pentru Relaţii cu Diaspora. Acesta scrie pe pagina sa de Facebook că nu doreşte să activeze într-o guvernare dependentă de votul comuniştilor.

 

„Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am lucrat în cadrul Biroului pentru Relații cu Diaspora, din Cancelaria de Stat, din toate ministerele și celelalte instituții publice, partenerilor și prietenilor buni din organizații internaționale și agențiile de dezvoltare străine care ne-au ajutat. Am cunoscut și am lucrat cot la cot cu oameni extraordinari, care s-au dedicat cu adevarat obiectivelor noastre. Un mulțumesc special îl adresez cetățenilor moldoveni aflati peste hotare pentru modul excelent în care am colaborat si le promit că nu voi renunța la obiectivele pe care ni le-am asumat împreună. Ele vor fi îndeplinite și Moldova va deveni cu adevărat un stat European!”, mai scrie Lutenco.

 

Portalul Viza.md reamintește că pe parcursul ultimului scrutin electoral, Victor Lutenco, fiind în funcția de Șef al BRD a susținut activ PLDM, efectuînd în acest scop numeroase vizite în străinătate.

 

Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.