(FOTO) „O INIMĂ PENTRU COPIII DIN MOLDOVA»

24.06.2015
Foto: brd.gov.md

Pe data de 20 iunie 2015 Asociația de prietenie moldo-germană din or. Berlin, Germania a organizat a noua ediție a tradiționalului concert de caritate cu genericul „O inimă pentru copiii din Republica Moldova” cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

 

La această frumoasă sărbătoare, care s-a desfăşurat in grădina Ambasadei Republicii Moldova, au participat circa 200 de oaspeţi – membri ai Asociației de prietenie moldo-germană din or. Berlin, ai corpului diplomatic, reprezentanţi ai diasporei, numeroşi prieteni și simpatizanţi germani ai culturii și tradițiilor noastre. Cu prilejul evenimentului, Asociația a lansat un proiect nou de susținere a copiilor bolnavi de cancer din Republica Moldova.

 

 

În cadrul concertului au evoluat ansamblul de dansuri populare pentru copii „Speranța” de pe lîngă Centrul pentru Copii și Tineret din or. Chișinău „Artico”, ansamblul de muzică balcanică din or. Giessen, Germania, tînăra interpretă Cristina Holstein din or. Berlin, ansamblul de dansuri populare „Primăvara” al Asociației și micii dansatori de dansuri clasice și latino de pe lîngă Clubul de dansuri „OTK Schwarz-Weiß 1922“, care au fascinat publicul cu un program frumos de muzică şi dans popular.

 

 

Acţiunea de caritate a fost susţinută de către organizațiile din Berlin – Ambasada Republicii Moldova în Germania, Hotelul Pankow Berlin și personal dna Djulieta Huchtemann, proprietara hotelului, Gartenverein Britz – Berlin, Compania de catering – „Die Koestlichen”.

 

 

Din mijloacele adunate vor fi procurate cadouri pentru copiii bolnavi de cancer din Republica Moldova, vor fi organizate spectacole ale teatrului Licurici si vor fi finanțate terapii muzicale și de artă plastică pentru acești copii. Asociația de prietenie moldo-germană din or. Berlin îşi exprimă recunoştinţa tuturor celor care au contribuit la organizarea și pregătirea acestui festival frumos și tuturor participanților.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.