(FOTO) SĂRBĂTORILE ÎI ADUNĂ PE MOLDOVENII DIN STRĂINĂTATE

04.03.2015
Sărbătorile îi adună pe moldovenii din străinătate
Foto: facebook.com

Sărbătorile îi adună pe moldovenii din străinătate. De 1 martie, comunități de moldoveni din diferite țări și-au dat întâlnire pentru a sărbători împreună venirea primăverii, dar și Ziua Internațională a Femeii.


De 1 martie și Comunitatea Moldovenilor din Chicago au organizat sărbătoare. La “Șezătoarea Mărțișorului” – sub care generic s-a desfășurat evenimentul, au răsunat cântece și poezii dedicate primăverii și femeii. A fost organizată și o frumoasă expoziție de mărțișoare, bijuterii și creații făcute manual.


De la eveniment nu a lipsit muzica și voia bună. Au evoluat formația Artistic Group și ansamblul folcloric „Floarea Dorului”.


„Ne dorim ca prin asemenea activități să dezvoltam sentimentul de uniune, de dragoste și devotament față de tot ceea ce ne leagă de poporul nostru și să facem ca țara noastra să fie cunoscută până dincolo de granițe”, au declarat organizatorii care au ținut să mulțumească celor care „pentru o zi au uitat de griji” și au venit să se bucure de spectacol împreună.


Sursa: moldova.org
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.