(FOTO) STUDIU OIM: VIZA.MD – ÎN TOPUL CELOR MAI UTILIZATE DE DIASPORĂ SITE-URI

05.05.2017
STUDIU OIM: Diaspora preferă VIZA.md
Foto: viza.md

Conform rezultatelor cercetării realizate recent de Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Republica Moldova (OIM), Viza.md este unul din cele mai populare portaluri printre migranții moldoveni, aflați în străinătate. Viza.md s-a clasat pe locul 4 cedînd doar cîteva poziții în fața site-urilor guvernamentale precum: Pagina web a Biroului pentru Relații cu Diaspora (1 loc), pagina MAEIE calculată împreună cu cele 36 de pagini web ale ambasadelor și consulatelor din străinătate (locul 2).


Datele statistice au fost prezentate recent la Chișinău în cadrul Atelierului de validare a rezultatelor obținute în urma Studiului „Analiza conținutului și structurii resurselor web destinate migranților originari din Republica Moldova, inclusiv din Transnistria și cetățenilor străini care vor să imigreze în Republica Moldova”, eveniment care a fost organizat la 3 mai 2017.

 


Atelierul de validare sus-menționat este realizat în cadrul proiectului privind Susținerea implementării componentei de migrație și dezvoltare a Parteneriatului de Mobilitate, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Organizația Internațională pentru Migrație, Misiunea din Republica Moldova.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.