(FOTO) VINURILE MOLDOVENEŞTI AU FOST EXPUSE ÎN PREMIERĂ PE PIAȚA CANADIANĂ

03.11.2014
Foto: facebook.com

La 31 octombrie, la Toronto a fost organizat un salon de prezentare cu degustare a producției Vinăriilor: Cimișlia, Bostavan, Chateau Vartely, Cricova și Purcari.

 

La eveniment au participat reprezentanții autorităților regionale, conducerea Сompaniei de Stat Liquor Control Board of Ontario (LCBO), cel mai mare importator de băuturi alcoolice din lume, care exercită monopolul statului în domeniul importului și comercializării băuturilor alcoolice în provincia Ontario, numeroși membri ai celei mai mari asociații de producători, importatori și distribuitori de vinuri din Ontario – Drinks Ontario, mai mulți oenologi de referință și experți de la principalele publicații de specialitate din Toronto și provincia Ontario.

 

 

«Mă bucur că vinurile moldoveneşti au fost expuse în premieră pe piaţa canadiană. Misiunea economică organizată de Ambasadă cu participarea Ministerului Agriculturii şi al Oficiului Naţional al Viţei şi Vinului a adus în Canada cele mai bune vinuri cu care ne mîndrim» scrie pe rețelele de socializare şeful misiunii diplomatice moldovenești de la Ottawa.

 

Seria de acțiuni promoționale va continua în perioada 1-4 noiembrie, la Montreal.

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.