FRUMUSEȚEA ȘI ARMONIA DIN VIOPARK

26.06.2023

 

 

Lavanda, melisa, salvia, mușețelul și multe alte plante cresc acolo, în cele mai favorabile condiții, ca materie primă pentru producția marca Viorica. În lacurile din partea locului cresc nuferi de diferite culori și alte plante acvatice, printre care există în liniște și armonie diferite tipuri de pești. Este o bucurie pentru ochi, iar frumusețea universală, armonia, pacea și consonanța cu natura îi încarcă pe angajații și vizitatorii VIOPark cu putere, energie, optimism și încredere în viitor.

VIOPark este frumos în orice perioadă a anului. Imaginile filmate cu drona ne prezintă aspectul său actual. Amatorii de frumos pot admira splendoarea, tabloul în permanentă schimbare a parcului unic primăvara, vara, toamna și iarna. Alternanța culorilor și a ținutelor, chipul regal al carnavalului naturii din Varnița trezește mîndria că avem o astfel de frumusețe - întruchiparea ideilor de căutare a perfecțiunii și armoniei, precum și a legăturii dintre om și natură.

+18℃ $ 18.09   € 19.66  X  Frumusețea și armonia din VIOPark 23 iun. 11:43 (reactualizat 25 iun. 05:35)   Societate 2017 0 Ferma ecologică VIOPark își continuă dezvoltarea de succes. Lavanda, melisa, salvia, mușețelul și multe alte plante cresc acolo, în cele mai favorabile condiții, ca materie primă pentru producția marca Viorica. În lacurile din partea locului cresc nuferi de diferite culori și alte plante acvatice, printre care există în liniște și armonie diferite tipuri de pești. Este o bucurie pentru ochi, iar frumusețea universală, armonia, pacea și consonanța cu natura îi încarcă pe angajații și vizitatorii VIOPark cu putere, energie, optimism și încredere în viitor. VIOPark este frumos în orice perioadă a anului. Imaginile filmate cu drona ne prezintă aspectul său actual. Amatorii de frumos pot admira splendoarea, tabloul în permanentă schimbare a parcului unic primăvara, vara, toamna și iarna. Alternanța culorilor și a ținutelor, chipul regal al carnavalului naturii din Varnița trezește mîndria că avem o astfel de frumusețe - întruchiparea ideilor de căutare a perfecțiunii și armoniei, precum și a legăturii dintre om și natură. După cum am relatat anterior, ferma ecologică VIOPark este un proiect conceput și implementat de holdingul Daac-Hermes împreună cu filiala sa Viorica-Cosmetic pentru cultivarea plantelor ecologice pe principiile permaculturii. VIOPark a fost creat în Anenii Noi, în apropierea satului Varnița, lîngă rîul Nistru, pe o suprafață de 27 de hectare, unde sînt distribuite uniform mai multe lacuri artificiale. În VIOPark au fost săpate cinci lacuri cu o suprafață totală de 6 hectare, cu o varietate de specii de pești și vegetație acvatică, au fost plantate zeci de mii de plante perene și a fost construit un sistem de irigații. În acest parc se cultivă plante de permacultură. Scopul este de a transforma aceste 27 de hectare și alte 100 de hectare din fosta carieră într-o mare grădină înfloritoare, cultivată pe un teren cu o botanică precară. Peste 35 de soiuri de ierburi, arbuști și pomi fructiferi cultivate în VIOPark au primit certificare ecologică.

Proiectul este conceput nu doar ca o sursă de material vegetal organic pentru Viorica Cosmetic, ci și ca o pepinieră de plante pentru viitoarele ferme ecologice. Pe parcurs, în apropierea VIOPark va fi înființată o unitate de producție, unde vor fi produse extracte de plante, uleiuri vegetale și alte produse ecologice. Va exista, de asemenea, o unitate științifică în care se vor studia efectele diferitelor componente vegetale asupra pielii umane și se vor studia proprietățile plantelor și efectele pozitive ale acestora asupra sănătății umane, în special în scopuri cosmetice și terapeutice.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.