GABONUL A ÎNCEPUT SĂ EMITĂ VIZE LA SOSIRE

27.02.2018
 

Plajele și natura sălbatică din Africa Centrală iată ce-i atrage pe numeroșii turiști, care aleg Gabonul ca destinație pentru călătoria lor. Deținătorii pașapoartelor rusești, care intenționează să călătorească în această țară, vor putea să se limiteze la un minim de formalități: autoritățile din Gabon au început să emită vize la sosire pe Aeroportul Internațional Leon Mba din capitala țării, Libreville.


Pentru a obține viza, trebuie să completați cardul de migrare, să prezentați pașaportul, termenul de valabilitate al căruia expiră în mai mult de 6 luni de la data intrării, precum și un certificat internațional valabil de vaccinare, cu setul de vaccinuri necesar. Costul vize este de 45.000 franci CFA sau aproximativ 70 de euro.
Pentru a vă prelungi perioada de ședere în Republica Gabon, trebuie să vă adresați autorităților locale, responsabile de migrație.


 Cetățenilor Moldovei nu le este oferită pînă cînd această posibilitate. Deținătorii pașapoartelor moldovenești trebuie să perfecteze ca și pînă acum o viză de intrare la misiunile diplomatice și consulare ale Gabonului din străinătate. 


Lista țărilor care eliberează vize la sosire pentru cetățenii Republicii Moldova poate fi găsită AICI.

 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.