GERMANIA VA INVESTI ÎN MOLDOVA. VOR FI CREATE MII DE LOCURI DE MUNCĂ

26.12.2012
Foto: profiportal.ru

Prim-ministrul Vlad Filat susține că, la începutul anului viitor, Germania va efectua investiţii mari în Republica Moldova. În cadrul unei conferințe de presă, premierul a spus că acest lucru se datorează în mare parte faptului că cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a efectuat o vizită în Republica Moldova, informează Noi.md.

 

Premierul a menţionat că investiția este una foarte mare și va contribui la deschiderea a cîtorva mii de locuri de muncă.

 

„Deocamdată, nu pot să dau mai multe detalii, pentru că sunt niște informații confidențiale. Dar vă spun ca este vorba de o investiție importantă, una care categoric va schimba multe din cele ce se întîmplă în acest domeniu investițional din Republica Moldova”, a spus Filat. Deși a fost criticat de nenumărate ori că vizita lui Merkel nu a adus nici un rezultat, Vlad Filat a negat acest lucru, specificînd că, după data de 22 august, Germania a acordat Moldovei peste 19 milioane de euro ajutor. Potrivit premierului, banii au fost investiți în mai multe domenii.

 

În cadrul vizitei lui Angela Merkel în Moldova, Guvernul Moldovei a cheltuit 282 de mii de lei.
 

Sursa: noi.md 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.