GRUPURILE DE TURIȘTI VOR PUTEA CĂLĂTORI ÎN CHINA FĂRĂ VIZE

18.10.2015
Grupurile de turiști vor putea călători în China fără vize
 

Grupurile de turiști, posesori ai pașapoartelor rusești, vor putea călători în China fără vize pentru o perioadă mai lungă și în cadrul unui grup turistic mai puțin numeros. O oportunitate similară vor obține turiștii organizați din China. O declarație în acest sens a făcut șeful Agenției Federale de Turism Oleg Safonov.

 

"S-a ajuns la o înțelegere reciprocă între agențiile de turism în ceea ce privește modificarea acordului interguvernamental privind turismul în grup fără vize, cu tendința de a reduce numărul membrilor grupului turistic pînă la trei persoane și de a extinde călătoria pînă la trei săptămîni" - a spus șeful Agenției Federale a Rosturism. - Acest lucru va face ca călătoriile fără vize să fie mai accesibile și va crea condiții pentru creșterea fluxurilor turistice".

 

De menționat că fluxul turiștilor din China în Rusia în baza regimului de călătorie fără vize în acest an a crescut cu 28%. Deținătorii pașapoartelor rusești în prima jumătate anului 2015 au plecat în circa 500.000 de excursii în China.

 

 Vă reamintim că informații cu privire la regimul călătoriilor pentru cetățenii Republicii Moldova găsiți AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.