IA-ȚI FAMILIA ȘI VINO LA „MIORIȚA VERDE FEST” ALĂTURI DE GEELY MOLDOVA ©

28.07.2022

Pe data de 14 august, rezervația naturală și culturală „Orheiul Vechi” va găzdui festivalul de muzică live „Miorița Verde Fest”, un eveniment important pentru cei care iubesc muzica acustică live, natura, comunicarea, folclorul, tradițiile populare. Evenimentul va avea loc cu sprijinul producătorului auto global Geely, care poate fi găsit acum și în Moldova.

Oaspetele de onoare al Festivalului este Enver Izmailov, o adevărată legendă a muzicii pentru chitară, inventatorul și popularizatorul „tapping-ului”, un mod unic de a cînta la chitară, iar la Festival i se va alătura liderul «Trigon», Anatol Ștefăneț.

Muzica rock este reprezentată de legendara trupă „Cuibul”. Igor Dinga și prietenii săi, vor veni cu un program acustic format din hiturile cunoscute ale grupului și noile piese ale trupei.

CALI Quartet, unul dintre cei mai buni saxofonisti din Romania, Alex Huțanu și prietenii lui, va prezenta un program in stil «smooth jazz».

La eveniment se va cînta și folclor, responsabil de asta va fi Victor Dănuță, un interpret tînăr, dar deja cunoscut.

De la eveniment nu va lipsi nici interpreta Catalina Cara, ce care s-a întors recent în Moldova după ce a locuit și a studiat în Marea Britanie. Piesele ei sînt deja difuzate la posturile de radio din Chicago, iar de curînd a evoluat la celebrul festival «Electric Castle» din Cluj.

Și Alexandra Cebotar îi va încînta pe oaspeți cu „Prima Dragoste”, artista care a cucerit deja inimile a mii de fani din Moldova și Romania.

În timpul festivalului, pe lîngă comunicarea în direct cu muzicienii, va fi posibil să gustați și să cumpărați vinuri NOVAK WINERY.

Organizatorii Festivalului sînt Roman Iagupov, frontman al formației „Zdob si Zdub” și Serghei Orlov producător muzical. Partenerul general al Festivalului este compania „DAAC-Hermes S.A.”.

Partenerul festivalului este complexul turistic „Vila Etnica”, pe teritoriul căruia va avea loc Festivalul.

Organizatorii vor să atragă atenția asupra problemelor de mediu ale acestui minunat loc, nevoia de a proteja rîul, aerul, terenul celei mai faimoase rezervații naturale din Moldova.

Numărul de oaspeți este limitat, nu mai mult de 250 de persoane, așa că puteți să vă grăbiți pentru a vă lua bilet.

Evenimentul este dedicat întregii familii și va începe la ora 17:00, la complexul turistic „Vila Etnica”, Butuceni, și va dura pînă la ora 23:00. Pe lîngă concertul cu muzică life, aici vă așteaptă un teren alimentar tematic (carne, pește și mîncăruri vegetariene), test drive pe mașini GEELY, vînzare de tricouri cu logo-ul Festivalului, genți eco, ceaiuri naturale, suveniruri, dar și degustări gratuite.

Programul în detalii, îl vedeți mai jos:17:00 - Open doors

17:00–18:30 – DJ Set

18:30–19:15 - Prima Dragoste

19:15–20:00 Victor Danuta

20:00-20:45 – Cătălina Cara

20:45-21:30 - CALI Quartet

21:30-22:15 - Cuibul

22:15-23:00 - Enver Izmailov

Partenerii evenimentului:

DAAC-Hermes S.A.

GEELY Moldova

Vila etnica

Partener informațional: noi.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.