IDEI ORIGINALE DE CADOURI DE PAȘTI PENTRU CEI DRAGI ©

22.04.2022
Paștele e sărbătoare luminii, a speranței și a recunoștinței pentru tot ce avem mai bun în viața noastră. E o ocazie minunată de a ne cere iertare și a le spune celor dragi cât de mult îi prețuim.

Dacă copiilor li se oferă în dar dulciuri, ouă de ciocolată și alte cadouri drăgălașe, atunci adulților le sunt dăruite de regulă produse handmade, compoziții florale, obiecte de decor casnic sau accesorii.

Vă sugerăm câteva idei de cadouri care la sigur nu vor trece neobservate și vor surprinde prin combinația originală.

Când se merge în vizită la o masă de Paști, tradițional gospodinei casei îi sunt oferite flori de sezon. Indiscutabil, cele mai frumoase și expresive flori ale primăverii sunt bujorii. Încărcat de simboluri, buchetul cu bujori este cu atât mai special. Simbol al armoniei, al căsătoriei fericite, această floare mai este văzută ca un simbol al bogăției, al prosperității și sănătății.

Iar ca aroma de bujor să dureze încă mult timp după ce florile s-au scuturat, puteți alătura unui buchet de bujori noul parfum de la Viorica din seria

ELIXIR FLORAL - PAEONIA AUGUSTA.

Un parfum floral echilibrat, delicat, dar profund acesta întrunește următoarele note aromate:

Notele de vârf: piper roz, trandafir

Notele de mijloc: bujor, fructe de litchi

Notele de bază: vanilie, lemn de cashmeran

Volum: 60 ml

2.Un cadou frumos și original, atât pentru doamne, cât și pentru domni ar putea fi un fular din cașmir. Textura plăcută și ușoară se aseamănă unei îmbrățișări calde, ceea ce și vrem să transmitem prin acest dar minunat.

Un DIFUZOR DE PARFUM TRANDAFIR DE CATIFEA ȘI CAȘMIR de la Viorica este o combinație interesantă în acest caz, care va fi apreciată de cei care iubesc accente orientale în aromele pentru interior. Parfumul debutează cu accente de fructe și flori dulci, care se întrepătrund cu note floral-balsamice, dominate de trandafirul senzual.

Note de vârf: petale de trandafir, zmeură

Note de mijloc: trandafir roșu, patchouli, cașmir

Note de bază: ambră, lemn de agar

Bețișoarele de trestie asigură absorbția rapidă și evaporarea lentă a uleiului parfumat, care persistă timp îndelungat în încăpere.

Volum: 100 ml

Vesela încondeiată în tematica Paștelui, cu narcise și iepurași, ouă pastelate sau câmpii înverzite este un cadou care va bucura și simțurile estetice, dar va rămâne și o amintire pe foarte mulți ani înainte. De obicei așa tip de veselă este vopsită în tehnici speciale, care se recomandă să fie spălată manual.

Iar pentru a cruța și a susține pielea mâinilor dragi, puteți alătura un set de creme de mâini care îngrijesc delicat și protejează atât de apa dură și detergent, dar și de aerul uscat și intemperii.

Viorica a creat un set cadou cu denumirea care vorbește de la sine – PENTRU CELE MAI GINGAȘE MÂINIAcesta conține Crema Hidratantă cu ulei din sâmburi de caise, Crema Nutritivă cu ulei de migdale dulci și Crema Rejuvenantă cu Viephenol™. Aceste produse vor spune fără cuvinte cât de mult apreciați acele mâini dragi și vor asigura toata protecția și îngrijirea necesară.

Nu în ultimul rând vă reamintim că un card cadou este mereu o idee bună – chiar dacă nu cunoașteți gusturile destinatarului, îi lăsați acestuia doar grija de a merge și a-și alege cadoul potrivit. Viorica Cosmetic oferă carduri cadou cu valoarea nominală începând de la 100 de lei.

Dacă ați găsit inspirație în sugestiile de mai sus, vă invităm să aflați mai multe detalii despre aceste produse pe www.viorica.md

sau să sondați terenul pentru alte idei.

„Viorica Cosmetic” vă dorește un Paște Fericit alături de cei dragi inimii, lumină în suflet și în casă, și desigur, PACE!

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.