IMIGRANȚII MOLDOVENI ÎȘI PRELUNGESC PATENTA FĂRĂ SĂ IASĂ DIN CASĂ

17.10.2017
Imigranții moldoveni își prelungesc patenta fără să iasă din casă
 

Timp de cinci săptămîni, noul serviciu "Cabinetul Personal al Imigrantului de muncă" de pe site-ul Centrului Multifuncțional de Migrație din Moscova (CMM) a fost utilizat de mai mult de 10 mii de imigranți de muncă. Informația a fost postată direct pe site-ul organizației.

 

Vă reamintim că pe 21 august, pe site-ul CMM a apărut un nou serviciu online Cabinetul Electronic Personal al Imigrantului, cu ajutorul căruia cetățeanul străin poate achita de la distanță plățile regulate pentru patentă.


Anterior, pentru a efectua o astfel de plată, cetățeanul străin trebuia să piardă o zi lucrătoare și să meargă în mod special la sucursala băncii. Și nu la fiecare sucursală colaboratorii îi puteau oferi imigrantului asistență calificată pentru rezolvarea acestei probleme.


"Cabinetul Personal este un instrument ușor de utilizat, care îi permite unui lucrător imigrant să desfășoare activități de bază, legate de reînnoirea regulată a patentei fără să iasă din casă. Este posibil să vedeți istoricul plăților efectuate pentru patente, orarul plăților viitoare, plata formării chitanței pentru patentă, precum și achitarea online a Impozitului pe venitul personal și multe alte opțiuni", se spune în comunicatul de pe site-ul CMM.


În plus, achitarea patentei prin intermediul Cabinetului Personal online ajută la evitarea situației cu îndeplinirea incorectă a chitanței: site-ul completează automat formularul cu toate datele imigrantului. De asemenea, la Cabinetul Personal puteți vedea întreaga istorie a mesajelor SMS care v-au venit de la CMM și vă puteți schimba numărul de telefon.


Noul serviciu al CMM a fost elaborat pentru a informa operativ imigrantul la toate etapele de obținere a patentei.

 

Mai devreme, șeful Departamentului de Politici Economice și Dezvoltare al Moscovei, Vladimir Efimov, a declarat că CMM s-a implicat în mod serios să introducă tehnologiile moderne în activitatea sa. Astfel, pe site-ul Centrului există servicii online care vă permit să verificați dacă patenta este gata, achitarea acesteia, și să aflați Numărul personal de identificare al contribuabilului..


La elaborarea Cabinetului Electronic Personal al Imigrantului au participat experți de la Centrul de Migrație, de la Departamentul de Politică Economică și de Dezvoltare și de la Departamentul Tehnologii Informaționale ale orașului Moscova.

 

Sursa: 90180.ru

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.