IMPORTANT

Recent, autoritățile Republicii Serbia au facilitat condiţiile de eliberare a vizelor pentru unele categorii de cetăţeni ai Republicii Moldova. 

Documente necesare: 

Recent, autoritățile Republicii Serbia au facilitat condiţiile de eliberare a vizelor pentru unele categorii de cetăţeni ai Republicii Moldova. Astfel, urmatoarele categorii de cetăţeni ai Republicii Moldova, care pînă în prezent obţineau vizele într-un termen de pînă la trei săptămîni, pot obţine vizele în aceiaşi zi:

 

- Posesorii de viză Schengen valabilă. Viza urmează să fie de o durată mai scurtă decît viza Schengen, astfel ca viza pentru Republica Serbia va începe a fi valabilă la o zi după începerea valabilităţii vizei Schengen, în timp ce perioada valabilităţii va fi cu două zile mai scurtă decît valabilitatea vizei Schengen;


- Persoanele în tranzit, care deţin viza ţării în care au destinaţia finală;


- Grupurile organizate care călătoresc în Republica Serbia în cadrul unei colaborări economice, ştiinţifice, cultural – sportive, precum şi grupurile turistice organizate, pentru care se va elibera viza de grup.

 

Cererea de viză şi alte documente din dosarul de viză pot fi transmise Ambasadei Serbiei la Bucureşti personal de către solicitant, prin poştă sau prin persoane terţe mandatate de solicitant. Pentru informaţii suplimentare poate fi contactată Ambasada Republicii Serbia la Bucureşti (tel: +4021 / 211-98-71, 211-98-72, 211-98-73, e-mail: mail@ambserbia.ro ).
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.