IMPORTANT PENTRU MOLDOVENII DIN GERMANIA

31.05.2018
 

În luna iunie, în Germania vor intra în vigoare noi legi, transmite www.germania.one. În acest articol vă vom relata ce se va schimba pentru consumatori.

 

Derogări de la legea privind protecția de zgomot pe perioada CM Atunci cînd mai mulți oameni privesc fotbal, acest lucru poate fi zgomotos. Pentru ca vizionarea publică a meciurilor să nu contravină prevederilor aspre ale nemților privind protejarea de zgomot, pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal va fi făcută o excepție. Datorită acestui fapt, vizionarea publică sub cerul deschis va fi permisă și după ora 22:00. Practic, fiecare joc va începe la ora 21:00. Hamburgul va deveni primul oraș în care va fi introdusă interdicția de folosire a automobilelor cu motor diesel Prima din întreaga Germanie interdicție de conducere a automobilelor diesel va intra în vigoare la Hamburg. Astfel, începînd cu 31 mai, va fi interzisă circulația acestor automobile pe 2 sectoare de drum din raionul Altona-Nord.

 

E posibilă majorarea salariului minim În luna iunie, membrii Comisiei privind salariul minim se vor aduna pentru a discuta eventualele schimbări. În acest moment, salariul minim este de 8,84 €.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.