INDIANA A TRECUT PRIMA ETAPA A CONCURSULUI PENTRU ANGAJARE LA CONSULATUL MOLDOVENESC DE LA PADOVA

16.06.2014
Foto: ntv.ru

Conform unui anunț publicat de Consulatul General al Republicii Moldova în or. Milano, în urma examinării celor 58 de CV-uri, prezentate de persoanele interesate de a participa la prima etapă a concursului de ocupare a funcției de colaborator tehnic din cadrul Consulatului Republicii Moldova la Padova, potrivit criteriilor stabilite în anunțul din data de 16 mai 2014, au fost selectate următoarele persoane:

 

Arnaut Ludmila; Balan Vadim; Barcari Irina; Cebanu Cezara; Cernaleţchi Elena; Ciumaş Olesea; Frunză-Zlotea Indiana; Gutu Viorica; Lungu Cristina; Miron Ilona; Nazari Rodica; Josanu Oleg; Postarencu Daniela; Pulbere Inga; Punga Dorin; Purci Aliona; Tcaciuc Valeria; Tîltu Tatiana.

 

Etapa a doua de selecție, se desfășoar[ astăzi în incinta misiunii consulare la Milano (str. Vincenzo Gioberti nr. 8).

 

Etapa a doua de selecție include teste în scris de cunoaștere a limbilor italiană, engleză și română, precum și un interviu privind competența profesională pentru postul de lucru propus. Candidații vor prezenta în original toate actele de studii, permisul de ședere permanentă pe teritoriul italian, precum și permisul de conducere a automobilului.

 

Portalul VIZA.md reamintește că Consulatul de la Padova încă nu a fost deschis. În luna mai, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova (MAEIE) a detașat un diplomat (Oleg Nica), care urmează să asigure realizarea măsurilor tehnico-organizatorice ce implică și găsirea sediului consular corespunzător.

 

Datele de contact ale consulatului vor putea fi vizualizate pe VIZA.md, îndată ce acestea vor fi date publicității de către MAEIE.

 

 

 

Sursa: Viza.md

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.