INOVAȚIE ÎN POLITICA DE IMIGRARE A EMIRATELOR ARABE UNITE

25.09.2015
 

Pasagerii, aflați în tranzit în Emiratele Arabe Unite, vor primi o viză de 96 de ore, indiferent de compania aeriană, cu care au ajuns în Emirate. Despre aceasta, cu referire la Direcția Generală pentru Rezidenţi şi Străini din Dubai (GDFRA) a comunicat Emirate 24.

 

Anterior, o astfel de viză le era eliberată doar pasagerilor companiilor aeriene din Emirate. Condițiile pentru eliberarea vizelor sînt: persoana trebuie să dețină un pașaport valabil și un bilet spre o țară terță. Între sosirea în Emiratele Arabe Unite și zborul către noua destinație ar trebui să fie un interval de cel puțin 8 ore. O altă cerință – dovada rezervării camerei de hotel pentru perioada de ședere în Emiratele Arabe Unite. Rezervare la hotel poate fi făcută din timp, precum și la sosirea pe aeroport, la ghișeele speciale.

Taxa de viză este de 170Dh.

 

Viza de tranzit de 96 de ore este eliberată pentru perioada de ședere în Emiratele Arabe Unite, dar nu mai mult de 4 zile, prima zi este considerată ziua sosirii (pînă la miezul nopții). Pasagerul trebuie să zboare spre destinația principală înainte de miezul nopții, a celei de a 4-a zile, în caz contrar, acesta va fi recunoscut drept contravenient al normelor de imigrare.

 

Condițiile de eliberarea vizelor pot fi vizualizate AICI.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.