INSULELE BRITANICE VOR ÎNCEPE SĂ ELIBEREZE VIZE PRIN INTERNET

28.04.2017
Insulele Britanice vor începe să elibereze vize prin Internet
 

Insulele Virgine Britanice vor începe eliberarea vizelor pentru străini prin intermediul Internetului. Guvernul Insulelor Virgine - teritoriu dependent de Marea Britanie în Marea Caraibelor, a anunțat introducerea vizei electronice (e-Visas) pentru străinii, care au nevoie de vize pentru a le vizita.

 

Introducerea vizei electronice (e-Visas) le va permite solicitanților să le obțină prin intermediul Internetului, specificînd informațiile solicitate și achitînd taxa, ceea ce va reduce în mod semnificativ costurile pentru procedurile de acordare a vizelor și va contribui la faptul ca Insulele Virgine să devină mai accesibile pentru acele persoane care au nevoie de viză la intrarea pe teritoriul acestora“, comunică mass-media locală, făcînd trimitere la Planul financiar al Guvernului pentru anii 2017-2019.


Vă reamintim că în septembrie 2016 a intrat în vigoare procedura simplificată de intrare pe teritoriul Insulelor Virgine pentru deținătorii vizelor din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii sau Canada.


Lista țărilor cu regimul de vize simplificat poate fi găsită AICI.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.