IRANUL A EXTINS VIZELE LA SOSIRE PÎNĂ LA 3 LUNI

15.07.2016
Iranul a extins vizele la sosire pînă la 3 luni
 

Iranul a decis să prelungească perioada de valabilitate a vizelor la sosire pentru turiștii din 190 de țări, inclusiv, pentru moldoveni, de la 1 pînă la 3 luni.

 

Vizele la sosire, pe care turiștii le pot obține la 9 aeroporturi din țară sînt acum valabile pe un termen de pînă la 3 luni. Decizia în cauză a fost luată, potrivit lui Massoud Soltanifar vicepreședintele și șeful Organizației Iraniene a Patrimoniului cultural, Meșteșugurilor și Turismului, în scopul dezvoltării industriei turismului.

 

Vize la sosire se eliberează la aeroporturile celor mai populare orașe printre invitații străini: Teheran (Aeroportul Imam Khomeini), Shiraz, Isfahan, Mashhad, Tabriz, Bandar Abbas, Larestani, pe insulele Qeshm și Kisch. În viitorul apropiat la această listă a punctelor de trecere a frontierei vor fi adăugate porturile aeriene Urmia, Ahvaz, capitala Yazde din aeroportul capitalei Mehrabad.

 

Iranul duce o politică coerentă de simplificare a regimului de vize pentru străini: începînd cu luna octombrie a anului trecut valabilitatea vizelor turistice la sosire a fost mărită de la 15 la 30 de zile.

 

Vă reamintim că lista țărilor care le oferă cetățenilor moldoveni posibilitatea de a obține o viză la sosire, o puteți găsi la compartimentul "Regimul de vize simplificat".

 

Iar la compartimentul "GHIDUL TURISTULUI" veți găsi informații utile despre statele recunoscute ale lumii, veți putea afla informații utile despre acestea, veți putea vedea fotografiile principalelor atracții turistice, veți afla unde se află consulatele Republicii Moldova și multe altele.

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.