ISTORIILE TINERILOR DIN DIASPORĂ ȘI ALE CELOR REVENIȚI ACASĂ

20.12.2016
Istoriile tinerilor din diasporă și ale celor reveniți acasă
 

Pentru al patrulea an consecutiv, Gala Studenților Originari din Republica Moldova recunoaște și premiază excelența celor mai talentați studenți cu un parcurs internațional.

 

În edițiile precedente, GSORM a adunat un număr impresionant de peste 400 de participanți, iar în anul acesta în concursul pentru excelență s-au înregistrat 129 de candidați. 46 dintre participanți au fost preselectați pentru titlul de laureat și pentru premiul mare.

 

3 tineri cu experiență internațională, selectați în cadrul GSORM Talks vor prezenta pe scena GSORM un discurs structurat despre un subiect de actualitate din Moldova.

 

Această seară vă va oferi :


- Oportunitatea de a cunoaște și a interacționa cu tinerii care cuceresc lumea prin excelență și dăruire;
- Posibilitatea de a interacționa cu lideri de opinie, companii de succes din Republica Moldova și personalități din mediul academic;
- Șansa de cunoaște istoriile personale ale tinerilor din diasporă și ale tinerilor reveniți acasă;

 

Evenimentul este destinat participării laureaților și studenților preselectați din această ediție, însă pentru doritorii de a împărtăși această experiență minunată și de interacționa cu tineri talentați și activi din societatea noastră, există câteva locuri (în număr limitat), care v-ar oferi oportunitatea de a fi prezenți alături de noi! Pentru aceasta, completați formularul indicat mai jos.

 

Formularul de înregistrare este disponibil aici.
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.