ITALIA: CETĂŢENILOR MOLDOVENI LI SE RECOMANDĂ SĂ FIE PRUDENŢI

04.06.2012
Foto: worldnews.msnbc.msn.com

Cetăţenii moldoveni stabiliţi în Italia, precum şi turiştii sosiţi în vacanţă, trebuie să dea dovadă de prudenţă şi precauţie maximă şi să respecte cu stricteţe indicaţiile ghizilor şi reprezentanţilor agenţiilor de turism.

 

Reamintim că, pe 20 mai curent, în regiunea italiană Emilia-Romania a avut loc o serie de seisme, cu o magnitudine de pînă la 5,9 grade pe scara Richter. Ultima mişcare seismică de 4,2 grade s-a înregistrat pe 31 mai. Potrivit datelor autorităţilor taliene, pe parcursul următoarelor două săptămîni nu este exclusă repetarea cutremurelor de o magnitudine neînsemnată, ceea ce poate duce la prăbuşirea clădirilor aflate în stare de degradare.


Italia se află în topul țărilor lumii după numărul turștilor care o vizitează. Aceeași poziție Italia o păstrează și față de cetățenii moldoveni care aleg această destinație în căutarea unui loc de muncă sau pentru studii. Oficial, în Italia sînt înregistrate peste 50 de asociații ale diasporei moldovenești, printre care: ”Assomoldave”, ”Gazeta Basarabiei”, ”Plai”, ”A.M.I.C.I”, ”Integrazione in Italia”, ”Mihai Eminescu” ș.a.


Sursa: Viza.md
 

Publică un comentariu nou

CAPTCHA
Vă rugăm să răspundeţi la întrebare pentru a evita SPAM-ul
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.